Ce facem cu datele tale personale?Foarte pe scurt

Folosim datele tale doar pentru a crea un cont și a folosi serviciile Intuitext, dar o putem face doar cu acordul părintelui/tutorelui tău.

Puțin mai detaliat

Cine suntem și de ce ne trebuie date tale sau ale părintelui tău?

Noi suntem proiectul Login.Intuitext.ro (Softwin Srl) si avem nevoie de datele tale – un nume de utilizator (nu neparat numele tau real) si o parola pentru a-ti crea un cont pentru serviciile Intuitext.

Noi stim că esti deștept, dar pentru ca ai sub 16 ani legea de obligă să luam si acordul unui adult.

De aceea avem nevoie de acordul părintelui (sau tutorelui) tău si cel mai simplu mod prin care il putem obtine este ne dai adresa lui de email. O sa o folosim doar pentru a-i trimite un simplu email in care ii cerem acordul pentru activarea contului tau.

Ce facem cu datele tale?

Folosim datele tale – cele pe care le adugi în formularul de înregistrare sau în cont doar pentru a te putea loga în serviciile Intuitext pe care vrei să le accesezi.

Daca accesezi doar un serviciu Intuitext, doar acela va avea acces la datele tale, pentru serviciul respectiv – de ex. La ExamenulTau.ro poti sa iti salvezi rezultatele testelor.

Nu le folosim pentru a-ți trimite mesaje comerciale pe email, telefon sau SMS.

Cine mai are acces la datele mele?

Datele tale sunt in siguranța si nu sunt vândute sau închiriate altor firme.

Doar firma Sofwtin care administreaza proiectele Intuitext are acces la datele tale si le foloseste doar pentru ce am scris in acest document.

Am nevoie sa va pun o Intrebare?

Scrie un email la privacy@softwin.ro si te rog sa ne spui in introducere ca este un copil sub 16 ani pentru a proteja mai bine datele tale.

Vreau sa stiu mai multe detalii!

Ai aici un link catre documentul oficial, care cuprinde toate informatiile despre cum prelucram datele personale. Daca textul e prea complex pentru tine, cere ajutorul unui adult sau scrie-ne si iti explicam orice nelamurile.